Jump to content

KTran

Members
  • Content Count

    89
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

54 Excellent

About KTran

  • Rank
    (2) Evoker
  1. Hey Sciz, Try verifying the integrity of the game cache (right click on the game > properties > Local files tab > verify integrity of game cache). This helped another member with the same issue.
  2. Guess I just had a bad download, using the "Verify Integrity of Game Cache" function on Steam fixed it. Thanks! Np, glad to help.
  3. My game just updated to 1.0.6.0591 on Steam, and now all the buttons on the opening page say *Missing gui* on them. This happening to anyone else? Hi Wyckydsceptre, I am sorry to hear your having this issue. Can you tell us what operating system your on and if you have install any mods? If you haven't done so, please try verifying the integrity of the game cache (right click on the game > properties > Local files tab > verify integrity of game cache). Hopefully this fixes the issue.
  4. Hey guys, I was able to confirm this issue. Thanks for reporting.
  5. Hi Pete, Thanks for reporting this issue. This is a known bug and we had it a priority issue. I don't have a timeline but you should see a fix for this in the next patch. Sorry for any inconvenience in your gameplay.
  6. Hello, I would try to verify the integrity of the game if you bought Pillars on steam (Right-click on Pillars from your game library > properties > Local files > verify integrity of game cache) or do a reinstall if you bought it from from somewhere else like gog. Also, be sure to run the game as an administer. Hope this help.
  7. Hey guys, Sorry that your having this crash issue. Are you guys login as administers (info: http://forums.obsidian.net/topic/72049-workarounds-for-several-known-issues-4-07-15/ )? Try this and if you haven't done so, try verifying the integrity of the game: Right-click > properties > local files > verify integrity of game cache. Post here and I'll check back in.
  8. Hi Cyberspark, Thank you for reporting this issue. I was able to reproduce the bug with your steps. I'll let the team know about this issue.
  9. Hi everyone, This is a known issue and you should see a fix for this in a future patch.
  10. Hi Adramelk, Do you mean your crashing frequently when your loading the map Valewood? If you haven't tried it yet, there's a work-around sticky post. Lets see if it helps you. You can find it here: https://forums.obsidian.net/topic/72049-workarounds-for-several-known-issues-4-07-15/
  11. Hey guys, Thanks for reporting this issue and I am sorry you had to restart your game because of it. This bug has been written in our database.
  12. Hi PGD_FC, I am sorry your having these issues. I created a bug report and copy the link here. Hopefully, we can get a solution for your issues.
  13. Hi Argan, Yes, I think thats the best move. Hopefully this will correct your issue.
  14. Hi Hoto, Did you happen to save right as the cutscene was starting to play?
×
×
  • Create New...