Jump to content
  • 0

White boxes (buffs?) above character portraits after loading game


Question

After restarting the game and loading save via Continue, I'm greeted by and odd UI glitch on character portraits that looks like just a bunch of wite boxes where buffs and debuffs should probably be, see the attachment.

 

Info:

BB v257 running in 1080p full-screen mode.

Windows 7

GTX 780 with Nvidia 337.88 WHQL

 

post-42426-0-05858800-1408443326_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm having the same issue.

« Celui qui est consumé par la flamme de la justice ne craint ni le ciel, ni l’enfer ; il n’est qu’une arme attendant le jour de sa mort ». (Paul Murphy, l'Enclave, 1971)

Link to post
Share on other sites
  • 0

Current NVIDIA drivers are 340.something, just FYI.

Yeah, I reverted back to older (but still fairly recent) drivers because 340 caused bad stuttering in other game.

Edited by Crom
Link to post
Share on other sites
  • 0

Had exactly what The Mist Devil showed, but loaded another save (I'd mistakenly chosen to load the wrong save when I fired it up this morning). Upon loading the save I actually wanted, the issue changed to show the green diamonds that Caerdon reported.

Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello everyone,

 

Thank you for your continued support during the beta. The issue described above is a persistence issue directly related to save/load. We are working towards a resolution and should have a fix for this in a future beta update.

 

Thanks!

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Create New...