Jump to content

Cluas

Members
  • Content Count

    227
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

77 Excellent

About Cluas

  • Rank
    (4) Theurgist

Profile Information

  • Location
    Denmark
  • Steam
    Cluascorp
  • Interests
    Music

Badges

  • Pillars of Eternity Backer Badge
  1. Can't belive I've read a hundred updates Good work Obsidian, now please take my money
  2. yeah, interesting, but sound was bad, and couldn't see the slides ... Good idea to work on an area in public
  3. Is anyone else seeing this problem? I would like to see how widespread it is. Thank you Brandon.... No one else have this problem? I think my pc is too slow to play this ... Can't afford a new machine though... :/ How does the "mouse lag" manifest itself? I'm playing PoE on an old WinXP machine (yes, I know). What's your machine's specs? When ever i open a gui window.... It also happened in early beta.... I am on win7 with AMD radeon 6350
  4. Is anyone else seeing this problem? I would like to see how widespread it is. Thank you Brandon.... No one else have this problem? I think my pc is too slow to play this ... Can't afford a new machine though... :/
  5. Thanks Obsidian. But... This patch is bringing back the mouse lag Everything is fine, except for mouse lag in the inventory (and other screens), as I had in a really early beta ...
  6. Thanks, not a bug known to me anyway, since i didn't experience it in the previous builds (as I already said) and searched the forum...
  7. [591] Transitioning is causing equipped items to disappear 1) Load attached savegame 2) Select Maya and check her equipment (character #1) 3) Click on the area exit, wait for new area to load 4) Notice that Maya's eqipment is missing Expected: The eqiupped items should not disappear! [comment:] I have not noticed this problem in earlier builds, and I am on win 7 [Files] save2.zip
×
×
  • Create New...