Jump to content

Val3ntino

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Val3ntino

  • Rank
    (1) Prestidigitator
  1. I just updated yesterday and I noticed that since 0.7 the fps has dropped from a consistent 58+ to low 40's on the same settings. I have to lower from epic to good and I'm still in the low 50's. What changed? I have been running the game at 1440p epic settings since day 1. The other new issue I came across is I can't lay down blueprints if I'm looking up or down. I'm only able to lay them down if I'm looking straight ahead. I'll record some footage a add a link. Maybe someone can help. Thx I9 9900k / RTX 2070/ 32GB DDR4 RAM
  2. I just updated today and I noticed that since 0.7 the fps has dropped from a consistent 58+ to low 40's on the same settings. I have to lower from epic to good and I'm still in the low 50's. What changed? I have been running the game at 1440p epic settings since day 1. The other new issue I came across is I can't lay down blueprints if I'm looking up or down. I'm only able to lay them down if I'm looking straight ahead. I'll record some footage a add a link. Maybe someone can help. Thx I9 9900k / RTX 2070/ 32GB DDR4 RAM
  3. Since my last post I purchased an xbsx to replace my xb1 and thought that would solve all of my multiplayer issues but not so much. I host a game on my pc and my wife joins on the xbsx (same home network). After a couple of hours playing the client: All of a sudden can't see my character on her screen The zipline sound randomly goes on and off Items in inventory disappear when trying to put them in the chest Can't eat or drink in 3rd person Chops grass and weeds but only the sound can be heard. Screen does not show grass or weed falling. Same goes for fighti
  4. Has anybody else noticed that on the last update the armor stats changed? It looks like the head/body/legs of each type is at the same level. I also noticed that most of the armor except the labybug pretty much has the same level of defense. Was this on purpose?
  5. I changed my Windows 10 desktop to HDR and started up the game. The TV is showing that the screen is running HDR mode but when I try to change the HDR settings, they don't change and keep reverting back to default. i9 9900k/RTX 2070 (driver ver. 457.30)/32 GB DDR4 RAM/Windows 10 ver. 20h2
  6. I'm hosting on PC (Game Pass) and my wife is playing on Xb1. The last update fixed a freezing/low ping issue on the client side but there are still other issues. 1. After ziplining the client character jumps nonstop until leaving and rejoining the game 2. After ziplining the sound of the zipline will go on continuously for client until leaving and rejoining 3. None of the quick pouch items stay assigned for client. Upon joining a multiplayer game it needs to be adjusted every time. 4. Portions of built structures don't align or even show up on the client's game. We built a
  7. My issue is a little different. I am on Game Pass PC (i9 9900k/RTX2070/32GB RAM) and my wife is on XB1. We are both connected to the same network at home - XB1 hardwired and PC 5Ghz wifi 20ft away w/o interference. Network settings on XB1 shows open NAT and 670/34Mbps w/ 0% packet loss. PC shows 9ms ping 447/34 Mbps on speedtest with open NAT and Xbox server connected Since the last patch I noticed that the FPS issue with the menu was fixed but now I have butter smooth 60FPS everywhere but my base (down to below 40fps at times). The main issue that we are encountering is t
  8. Same issue as above but framerate also completely tanks for me when using the hot pouch. It's almost impossible to switch weapons during fights without taking damage. The other issue I am having is the framerate in general has taken a considerable hit. Before the update I got a solid 60fps at 1440p epic with blur. Now I'm lucky to get just a consistent framerate, let alone 60fps. It's very frustrating because I like the game but this is ruining the experience. Core i9 9900k / RTX 2070 / 32 GB RAM
×
×
  • Create New...