Jump to content

Timboslice

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Timboslice

  • Rank
    (1) Prestidigitator

Badges

  • Pillars of Eternity Backer Badge
  • Pillars of Eternity Kickstarter Badge
  • Deadfire Backer Badge
  • Deadfire Fig Backer
  1. Guys, a user contacted me via private messages and ask me to use GPU-Z to check your "Bus Interface" https://imgur.com/kJqBKnm Mine shows PCIe x16 3.0 @x1 3.0 in one slot, when i swapped to my other to showed as x8 putting it in my other slot with the x8 changed my FPS from 30 to 130 in the tavern. For everyone else here could you please post a picture of GPU-Z?
  2. Has there been any word from the devs about this? Nobody on a 1080 should be getting these kinda frames - I really want to play PoE2!
  3. Getting similar very poor FPS issues. Current set up is: Geforce GTX 1080 TI AORUS Xtreme, 16 GB G.Skill DDR4 Ram at 3.198 MHZ, Intel Core i7 6700K Processor MSI Z170A GAMING PRO CARBON motherboard Installed on a 512 GB INTEL SSD I'm running it at 2560*1440 on a ASUS PG278Q 27 inch Monitor
  4. I know some people have suggested this as a possible solution but when your settings are on low Misc is already switched off. I hope we get a fix soon.
  5. I won't be playing this game until the performance on my 1080ti has been fixed, I would rather wait and play the game smoothly that force myself to play it like I'm playing on a smartphone.
  6. My biggest concern is task manager showing 100% GPU usage when game is open but temp is not moving at all. The GPU usually heats up if i'm watching a stream on 420p. For everyone else who is having similar problems is this happening to you too?
  7. Any word on the poor performance on 1080 ti's? I'm not the only one who is having the issue and Cdiaz said he was working on it.
  8. I have a very similar setup and am getting the exactly same problems, completely horrendous performance.
  9. Yes, I did full uninstall and installed latest drivers from about 9 hours ago.
  10. I'm getting absolutely terrible FPS on my PC and I'm not sure what the problem is. This problem doesn't seem to mess with any other games i play. I'm talking 15 FPS on LOW settings on ship deck battles, 30~ FPS in town on low and 25-30 FPS inside small indoor areas. To compare it with DOS2, I get around 125 on Ultra on DOS2. Current set up is: Geforce GTX 1080 TI AORUS Xtreme, 16 GB G.Skill DDR4 Ram at 3.198 MHZ, Intel Core i7 6700K Processor MSI Z170A GAMING PRO CARBON motherboard Installed on a 512 GB INTEL SSD I'm running it at 2560*1440 on a ASUS PG278Q 27 inch Monitor. I'
×
×
  • Create New...