Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Jansen

Text not aligned correctly in loading screen.

Question

Please take a look at the screenshot:The text is not formatted correctly.

It's the first time I experienced this issue, in all other cases the text was formatted fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi there, 

 

This is an issue we are aware as it has been reported previously. The issue is in our database and being investigated.

 

Thanks for your feedback.


- Refer to this thread if you are having trouble finding any information I requested http://forums.obsidi...eport-an-issue/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Zoso the Golden

Same issue here.

Sometimes the same text is rendered fine, or starts out alright, but then is suddenly re-formatted during load (before the mouse pointer becomes visible again).

Looks like the format is calculated using one font size/resoultion combination, and then one of the factors changes.

BTW Similar things happen with the endurance display on character portraits.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...