Jump to content
  • 0

Forum file upload bug


Stilpon

Question

I was trying to report some crashes I've been experiencing but for some reason I couldn't upload a file into the forum post - I would select the file but when I pressed "attach file" I got a red error message saying "Error: no file selected".

Is this on my end? I know this is a bit ridiculous but I want to report bugs in the correct format and I can't without being able to upload.

I'm using a Macbook Air" 2014 with the latest version of Yosemite

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It was doing the same thing for me when I tried to upload a .jpg earlier tonight.

Edited by Deadly_Nightshade

"A little inaccuracy sometimes saves a ton of explanation."
-H. H. Munro

 

"Geez. It's like we lost some sort of bet and ended up saddled with a bunch of terrible new posters on this forum."

-Hurlshot

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...