Jump to content

Welcome to Obsidian Forum Community
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

(SOLVED) Graphics Problem


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1
darth_siles

darth_siles

    (0) Nub

  • Members
  • 2 posts
Hello everyone...

I just bought and installed (twice!) Alpha Protocol on my PC and i have some video problem. Here i show some pics:

Posted Image

Posted Image


As you can see, everything seems pixeled. Those big black spots in Mike's back and chest (and face.. and hands...) are everywhere on the game... in the walls, in other characters...

What's wrong??

I play on a Intel Core 2 Duo CPU / 2,66 Ghz / 3mb RAM / NVidia GeForce 8600 GT. / 1024x768 resolution.

I tried changing the resolution and all the video settings, and anything changes...

And the most important thing!! I firstly though it could probably be a instalation problem, so i uninstalled the game and re-installed it (losing one of my registrations because it asked for the validation code again!!!!!!!!!!!)


Any solutions???

Thanks a lot!!!

PS: Excuse my english. It's not my native language. Thanks again!

#2
Alpha

Alpha

    (5) Thaumaturgist

  • Members
  • 589 posts
  • Location:Puerto Rico
  • Xbox Gamertag:Bad Instincts
Tron Thorton?

You should change your copy. That happened to me once with a new copy of L4D; changed the game and problem solved.

Edited by Alpha, 28 May 2010 - 09:49 AM.


#3
fuZZ

fuZZ

    (3) Conjurer

  • Members
  • 119 posts
looks like a driver issue, get the latest from you card manufacturer

#4
WorstUsernameEver

WorstUsernameEver

    Arch-Mage

  • Members
  • 5869 posts
  • Location:Whateverland
  • Pillars of Eternity Silver Backer
  • Kickstarter Backer
  • Deadfire Backer
  • Fig Backer
1) Have you forced any setting like AA or AF through the drivers interface?

2) Have you overclocked your card? While it doesn't sound (from your description) or look like it, there is still a possibility that is a graphical artifact derived from over-heating. Of course, if other games don't give you problems, it probably isn't the case.

#5
fuZZ

fuZZ

    (3) Conjurer

  • Members
  • 119 posts
1st and foremost update drivers for your GPU... its basic PC gaming??? go here... http://www.nvidia.co...ge/drivers.html

choose your GPU and install, then come back if it does not work and we will see if we can help

#6
darth_siles

darth_siles

    (0) Nub

  • Members
  • 2 posts
Solved!!!

Drivers problem. Thanks a lot Fuzz!! And thanks to all too!!!

#7
fuZZ

fuZZ

    (3) Conjurer

  • Members
  • 119 posts
close as issue solved

Edited by fuZZ, 28 May 2010 - 10:50 PM.


#8
Tigranes

Tigranes

    Obsidian VIP

  • Members
  • 10491 posts
  • Pillars of Eternity Silver Backer
  • Kickstarter Backer
  • Deadfire Backer
  • Fig Backer
No need to chase it down fuzz, we're on it. >_<




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users