Jump to content
  • 0
LudereFausto

Unbereable lag when triggering the first conversation in Port Maje

Question

As soon as I enter Port Maje and trigger the first event, my game becomes unplayable, like 3-4 fps. If I move my camera away from the people it stops stuttering, so it must be the NPCs. Any fixes? It was okay until this happened. I've tried every fix I could find. I have a GTX 960 and a i5 4670.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hey LudereFausto,

 

I'm sorry you are getting such poor performance in this scene.  Would you be able to reproduce the issue and then send us the output_log.txt file so we can see what might be going on in the background.  If needed, you can find information on where to get this file here.  If you could send that file to me at support@obsidian.net along with your forum user name and a link tot his thread as a reference, that would be amazing.

 

Thank you and sorry for the inconvenience this is causing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...