Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  

Question

[Caveat: The version of the game I am running includes the first of the new DLCs, Beast of Winter, and includes the 2.0 patch that was released around the same time.]

 

I've posted about this topic before, but in relation to the first Pillars of Eternity game. 

 

For some players out there, including me, the game will sometimes mysteriously lock up within a few minutes of starting - and playing - the game. 

 

If you find that this is happening to you and you are using a router: try disconnecting from the internet. You don't need to necessarily go into aeroplane mode - simply disconnect from the WIFI signal to which you are connecting. 

 

Upon disconnecting, try loading the game again, and see what happens. 

 

For me, the game works once I'm offline. 

 

Since I know I am not a statistical anomaly, I am certain there are others out there who will benefit from this information. 

 

Hope this helps those of you struggling with getting the game to work. 

 

[Wonderful Devs: do you think this problem is due to a reporting glitch?]

 

Kind regards, 

 

Ilya

Edited by IlyaP

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...