Jump to content

Nirwanda

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nirwanda

  1. I don't know if it helps but a lot of audio bugs were fixed on my end when i changed the sprite limit from limitless to 60 fps
  2. It's very simple I don't know if it is widespread but for me at least my inbox on the unreliable says "playername" instead of my actual player name
  3. I have this random problem where all of a sudden, sounds starts being muffled. I wonder if it is related to the sound lag problem I had due to using too high graphic settings? Cpu: Amd A8 7650 (yeah, I need to upgrade it) Gpu: Rx 580 8gb Ram: 2x8 gb ddr3 1333mhz
  4. Your computer is underpowered mate, that's the most likely problem. Basically it's struggling to load graphics+sound at the same time which causes delays. I had that issue until I lowered the graphical settings.
  5. I'm trying to infiltrate Arkemyr's manor but wearing his robes (even though I talked to his assistant and read the note for the passphrase) seem to do nothing. Unless now you need to pass a bluff check of 8 to fool the imps. Which I doubt since I get that bluff option whether I'm wearing his robe or not. BTW I'm using the latest Beta patch.
  6. Talking to Izzy in perikki's blacksmith and asking her what she's doing leaves you with no possible reply effectively locking the game.
  7. I heard about vela but have never seen her since I only played. the original 1.0 version when she was bugged out and now and she still isn't appearing.
  8. Sent them a message through the "contact us" in the support section. I hope that's the right place. Thanks for your support Wormerine
  9. Yeah, I had them. I had done everything there was to do on poe1, defeated the alpine dragon, completed the endless roads, defeated concelhaut... Like I said in my post when I started the game on day 1 importing that save, the remnants of the swords were in the cupboard. Now that I'm, trying to start a new game again (importing the same save) they aren't. EDIT: Sorry for the late reply my posts need to be approved by a moderator. EDIT 2: Here are the blades on my inventory- (sorry about the late edit but I had to redownload poe 1 to take these screenshots) An
  10. Hello! Bought the game on day 1, but back then my system specs were below the minimum so the game ran super sluggish, still managed to play quite a few hours. Anyway, fast forward to today and my computer has been upgraded and i decided to start a new game due to all the patches and bugfixes that have happened since 1.0. My issue is that after importing my save I no longer can find the Yenwood and Caed Nua blades remnants in the beginning locker (I'm not crazy that's where they were right?). I've tried twice and the shards just aren't there, and I've only got the one save were I completed POE
×
×
  • Create New...