Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
kmantheoriginal

Sudden lag in middle of play through?

Question

Hello everyone,

 

So in the middle of my second play-through (thief on PoD) my game suddenly hits a huge amount of lag and runs choppy from there on out. No amount of reloading other saves or the game helps, but waiting a few days seems to. Except it ran smoothly for about 20 minutes before returning to THE SUCK. From what I've seen online it's either blamed on the system or the 3D characters, but these don't make sense to me because I ran a entire play-through without a single graphics incident. Is it just a matter of waiting for a patch, or can I do anything?

 

Specs:

 

Running the game on low graphics

Mac OS X Yosemite 

2.66 GHz Intel Core i7

4 GB 1067 MHz DDR3

NVIDIA GeForce GT 330M 512 MB

 

Thanks guys and gals,

Kyle 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm getting this as well on my MacBookPro.  There doesn't seem to be enough Mac users around this game to make it a concern for folks... I'm hoping this is not the case because I was playing fine until the game started getting choppy.  I turned the graphics + resolution all the way down to lowest setting and it was still choppy as hell.... not sure what to do.  

 

Anyone with any tips, much appreciated.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...