Jump to content
  • 0

[Linux] Missing Anti-Aliasing


dscharrer

Question

Anti-Aliasing on characters does not seem to work for me - see the attached screenshot (cropped for file size - didn't want to use lossless compression), especially the sword on the right and the guy on the bottom left. It gets much more annoying in-game when things move around.

 

I've tried manually setting

msaa 8

in the game's console (and also with all the other powers of two from 1-16), but there is no effect.

 

PoE version v1.0.2.0508 (but I also saw this in the backer beta)

OS: Linux (Gentoo)

Graphics hardware: AMD Radeon HD 7950

Graphics driver: radeonsi (recently built from git - Mesa b5f19db, LLVM r232378)

Unity's Player.log

 

There is also no anti-aliasing with the Catalyst 14.12 driver.

post-45617-0-05299900-1427463741_thumb.png

Edited by dscharrer
Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It seems that choosing a non native resolution actually made the antialiasing working.

On my 1600x1200 screen, choose anything lower "fixes" antialiasing issue (nvidia blob)

on a 1366x768 laptop (intel hd4000) choosing 1280x720 (or lower) make antialias work.

 

Of course this is not a solution, but maybe this information could help devs to narrow down the issue or open the way to new workarounds...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...