Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Lord2

Screen freezes, graphical problems

Question

Hi - and a tech topic! :)

 

I've some serious stability issues with Alpha Protocol. I start the game and everything runs just okay, after a while (random positions) the game freezes - then, about 20-45 seconds after it continues (fast forwarding the missed animations while the character talked). You can play normally, then freezes again and it continues like this. Of course, the intervals between the freezes is random: sometimes 1 sec, other times 30 sec, but short periods.

 

Other times, instead of freezing the screen display... odd textures. Screenshot link:

http://i187.photobucket.com/albums/x291/Tp...00-06-36-42.jpg

 

That made me quit the game, and the desktop looked like a mess too: (I didn't quit AP this time but I had to be sure to capture the moment). Usually, killing the game works just fine and the desktop remains normal.

http://i187.photobucket.com/albums/x291/Tpiom/screen.jpg

 

 

It's having all these strange dots. The "dots issue" happens in World of Warcraft too after a few minutes of playtime. As always, my system and drivers are up-to-date. The manual says Windows 7 is not supported but "Readme" through the launcher does so. . .

 

SYSTEM:

MS Windows 7 Ultimate 64-bit

AMD Athlon 64 X2 6000+

4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 376MHz

ASUSTeK Computer INC. M4A78-EM (AM2)

1024MB GeForce GTS 250 @ 1680x1050

Edited by Lord2

TSLRCM, the mod that Wookieepedia doesn't want you to know about:

http://www.deadlystream.com/forum/forumdisplay.php?f=4

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

If it happens in more than one game, yes, first ports of call would be display drivers, graphics driver control settings, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
got the latest drivers for your GPU?

 

http://www.nvidia.co.uk/page/drivers.html

 

Yes.

 

If it happens in more than one game, yes, first ports of call would be display drivers, graphics driver control settings, etc.

 

Maybe, but the freezes only happens in AP.

 

I tried to increase the fan speed, but nothing helped.


TSLRCM, the mod that Wookieepedia doesn't want you to know about:

http://www.deadlystream.com/forum/forumdisplay.php?f=4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...