Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
fgalkin

Companion switching bug

Question

Last night, I got a really weird party management bug. I used the tavern's party management tab at the Wild Mare to switch Aloth out for Xoti, and the switch happened successfully, but the portrait did not update and continued to show Aloth. Clicking on the portrait did not activate the character, so it wasn't merely the graphical bug when a companion shows the wrong portrait (had a few of those, too). 

 

Leaving the area through a load screen fixed the issue. 

post-87640-0-99417800-1533857596_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hey Fgalkin!

 

Thanks for reporting this issue as it's not something we've noticed before.  I have added the bug to the system for investigation by our QA and Programming teams.  If you discover anything else about this bug, please let us know!

 

Thanks again for the help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...