Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Loub

[BUG 1.2] Iconic Projection is Broken

Question

It appears 1.2007 broke one of our long-time mainstays for priests, perhaps as retribution for the time it was a nuke.

 

The Priest level 2 spell "Iconic Projection" no longer does anything, it doesn't heal, it doesn't do damage, in fact, it doesn't even spawn a projectile anymore, graphical or mechanical.

 

This bug is quite bizarre, might I add, because the spell was working absolutely fine on the beta patch.

 

These screenies should help illustrate the issue.

 

enSpQAD.jpg

-Targeting, no problems thus far.

U4sULf2.jpg-Casting, here's where the problems begins, since a projectile should have been spawned by now

OPlHhuX.jpg-Instead of hadoukening a bright blue glob of divine phlegm as a projectile my cast just... fizzles? What?

 

And before anyone waves around the "just a graphical glitch" card, I've tested it on some live enemies too, because I'm nothing if not thorough.

yd8ZMQs.jpg

-"Earthlings, lend me your strength, clap your hands if you believe, moisturise me, yadda yadda so I can dump this log"

tVu0sAY.jpg

-As you can see, nothing ever came out of this attempt at casting it, showing it was not just a graphical display glitch.

 

This was tested on the live 1.2 patch, with and without mods, verifying the game installation showed no issues and my bandwidth data cap does not afford me the privilege of downloading and reinstalling the game the third time this week. 

 

Similar issues have been popping up with "progressing AoE" effects such as "Soul Shock" here in the forums, perhaps they are related?

Edited by Loub

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi Loub,

 

Thanks for posting your issue here about Iconic Projection. I've added your bug to our database for our developers to investigate. In the meantime, could you send us or provide us a link to your save file?

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Dear Devs,

This problem still persists. I guess it's a bug with the latest build.

Please fix this, as my priest goes to waste without this very importent spell (BTW, looks like it will affect those in melee range..)

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...