Jump to content

rgung

Initiates
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rgung

  • Rank
    (0) Nub
  1. Hello, Picked up two weapons with "Marking" properties: 1. St. Garam's Spark (pistol) 2. Shame or Glory (sword) They have "Marking" properties in them, which gives +10 accuracy to an ally who hits same target, which was hit (marked) by that weapon. The problem is that after some hours of using them, they stopped giving bonus accuracy. The "Marked" icon stopped showing in enemy status bar, and bonus accuracy is not calculated with ally hits on same target that is "Marked" Can anyone help me with it please? *Loading older save doesn't help.
  2. I have the same problem, but with weapons. Picked up a pistol and a blade with "Marking" properties, at first it worked and even showed an icon at enemy status bar. But then after some hours, its it gone.... no accuracy bonus and no icon at enemy target.
  3. Hello, Of all bugs i have encountered, loading an older save with this one, doesn't fix the problem. So, when you "Enchant" an item (armor, shield or weapon) and then trying to sell it, all your "Enchants" are deleted and item returns to its original state. It is not much of a bug, more of a programming defect. Although, one can use this to undo his bad "Enchants" and make it proper. And in a "perfect world" i think that price value of an item, should change accordingly to its "Enchants", just to be fair . *Great game by the way
×
×
  • Create New...