Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
MrH

Audio defects when moving multiple units [Video of issue]

Question

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hail MrH!

 

Could you please post up your computer specs and your output log? 

 

Have you tried verifying your game files by any chance? 

 

Thanks a bunch!


Whats this at obsidian.net?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I actually don't have the game installed right now as I finished it so I can't post my log. But my setup is:

 

i5 3570k @ 4.3GHz, GTX 970, 16GB DDR3 2133MHz, SSD, HyperX Cloud II headset with USB 7.1 soundcard, Windows 10. Everything latest and up to date.

 

I'm building a new big boy PC over the weekend so I can test it again over the weekend maybe. I can say I haven't noticed the issue in the PoE2 beta.


8600K @ 5GHz, GTX 1080 OC, 16GB DDR4 @ 3200MHz, SSD, Windows 10 Pro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...