Jump to content
  • Sign Up
  • 0
Sign in to follow this  
ganbaal

Rune of Wealth II

Question

I activated Rune of Wealth II,and I finished legendary differently scenario.

But the rewards didn't increase,it's still 150 gold.

Is it bug?

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hey ganbaal. Thanks for letting us know about this, the bug has been reported in our system and we hope to have a resolution for you soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The rune of wealth timer seems to be off too. I accidentally activated 2 (24 hours) and 2 days later it is still ticking down


PFID-F5D45B8AF20421AC

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hey nsr, I looked into your account and I saw that you activated the runes yesterday (June 14th at 1:22 am Pacific Standard Time) and have approximately 6 more hours from the writing of this post.

 

On a side note, I do appreciate you including your PFID in your signature.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm still having issues with the rune.  I got the 300G the first time, but when I quit and came back in the scenario gave me 150 gold again.


You can use the 'Mark Solved' button beneath a post that answers your topic or confirms it's not a bug.


The time that devs don't have to spend on the forum is a time they can spend on fixing the game.


(Thanks to Longshot11)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm still having issues with the rune.  I got the 300G the first time, but when I quit and came back in the scenario gave me 150 gold again.

Currently the Victory screen UI is bugged and does not display the correct amount. However if you note your in game balance, it should be the correct amount. Please let me know if that is not the case.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Looks like it is, thanks a bunch!


You can use the 'Mark Solved' button beneath a post that answers your topic or confirms it's not a bug.


The time that devs don't have to spend on the forum is a time they can spend on fixing the game.


(Thanks to Longshot11)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ah interesting I may have misremembered the time, I thought I activated it right after the patch.


PFID-F5D45B8AF20421AC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...