Jump to content
  • 0

[1.4.1] Ogrekin (yes, them again) selection numbering in panel is wrong


mccrispy

Question

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I felt it worth noting that the issue was still present after the upgrade to 1.4.1 - especially as they were focussed on Ogrekin as a source of bugs. I should also have referenced your post, sorry.

 

I noticed that not all the Ogrekin are labelled with four 1s, some are correctly numbered as you have noted. The issue where the text overflows the box also still exists.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I felt it worth noting that the issue was still present after the upgrade to 1.4.1 - especially as they were focussed on Ogrekin as a source of bugs. I should also have referenced your post, sorry.

 

I noticed that not all the Ogrekin are labelled with four 1s, some are correctly numbered as you have noted. The issue where the text overflows the box also still exists.

 

No worries.  I wasn't sure if anyone else had really noticed my previous post, so I figured it might be pertinent.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hey guys,

 

Sorry for my absence on the forums. I am just one man on the forums here and have a lot of other responsibilities that require my attention, but luckily I have StromBringerGT helping me out now. So we'll do our best to make sure we try to get all the threads a response. 

 

If there is any issues you have reported before the 1.1.4 patch. Just bump the thread so we can see it! As for this issue. I have written up a bug report!

 

Thanks a bunch!

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hey guys,

 

Sorry for my absence on the forums. I am just one man on the forums here and have a lot of other responsibilities that require my attention, but luckily I have StromBringerGT helping me out now. So we'll do our best to make sure we try to get all the threads a response. 

 

If there is any issues you have reported before the 1.1.4 patch. Just bump the thread so we can see it! As for this issue. I have written up a bug report!

 

Thanks a bunch!

 

I didn't mean to sound snarky...sorry if it came across that way.  You have a lot going on.  Thanks for responding at all!

Link to comment
Share on other sites

  • 0

 

Hey guys,

 

Sorry for my absence on the forums. I am just one man on the forums here and have a lot of other responsibilities that require my attention, but luckily I have StromBringerGT helping me out now. So we'll do our best to make sure we try to get all the threads a response. 

 

If there is any issues you have reported before the 1.1.4 patch. Just bump the thread so we can see it! As for this issue. I have written up a bug report!

 

Thanks a bunch!

 

I didn't mean to sound snarky...sorry if it came across that way.  You have a lot going on.  Thanks for responding at all!

 

 

No worries stevozip! You didn't come off that way at all, I just wanted to make sure to let everyone know we're still here and we reading even though we may not comment. We are super fortunate to have an amazing community here and a lot of people are willing to help each other out. 

 

We love you guys!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...