Jump to content
  • 0

The whole menu goes pink after I installed White March 2


abaris

Question

Can't attach the screenshot I made, since it says, I'm not allowed to use that image extension. But after an extremely long loading period, I arrive at a loading screen where the normally woodlike menu is pink.

 

Thhe White March backdrop is there, but every clickable area of the menu is pink and I can't see the version number of my game nor the different options.

 

Anyone else has this? Any suggestions?

 

I was in the beta program on steam but I can't see how I could reroll to a previous version short of uninstalling the whole game.

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It's no longer pink, but now I can't start a new game or load an existing one. It's stuck on the loading screen for minutes without anything happening. I attached links to the required files.

 

 

 

https://www.dropbox.com/s/8fn8ga5x95nlp5n/output_log.txt?dl=0

 

https://www.dropbox.com/s/i7bd3eo6udeap7k/DxDiag.txt?dl=0

 

If needed, here are my system specs:

 

AMD A8-6600K

Win 7 64

8 Gigs Ram

Geforce GTX 650ti, latest drivers clean install.

 

Last edit: Seems like steam did a terrible mashup with my game's data. I reinstalled it, repaired it and repaired it again. Second repair finally did the trick and it seems like I'm able to play again.

 

Thanks for your support.

Edited by abaris
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hey abaris,

 

Have you tried verifying your game cache? Give that a try and see if it works. Go to your Steam library, right click PoE > Properties > Local Files > Verify Integrity of Game Cache. If that doesn't work, could you please upload an output log and dxdiag so I can take a look? 

 

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I just uninstalled the whole game and redownload it right now. Maybe that solves the issue. For now I deactivated all DLCs, so that I start out with a fully patched game in it's vanilla state. Then I will try to reactivate them step by step.

Edited by abaris
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...