Jump to content
  • 0

Missing GUI on every button


Porthios

Question

Hello,

 

i´ve played the first versions of pillars of eternity as well.

 

Since "the white march" and also with update 6 every button in the start screen of the game is named with "missing GUI 997" etc.

 

post-156944-0-18264500-1442773584_thumb.jpg

 

I don´t know what to do.

 

Can someone help?

 

Thx a lot.

 

Greetz

 

Porthios

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Steam, Gog?

 

If steam, try to verify the game cache.

 

To validate the integrity of your game cache:

  • Go to the Library tab, and right-click on Pillars of Eternity in your game list.
  • Select Properties, and click on the Local Files tab.
  • Click the Verify Integrity of Game Cache... button. This will take a fair amount of time, depending on the speed of your hard drives.
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hi I'm having the same problem but I didn't use Steam...

I've read that changing the "Data" folder into "data" should fix the problem but it didn't in fact the game simply won't open if I do it... there's another problem also, I have a "data"(4 items)  a "Data"(358 items) and a "data-expansion1" folders... 

 

Any ideas??

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...