Jump to content
  • 0

Enemy AI has completely stopped working.


Emetherian

Question

As the title says, all the enemy AI has just stopped. They just stand there, while I kill them. Doesn't matter if I change zones, reload or restart the game, it's stayed broken. I don't know how it triggered, it just started randomly as I was going through the temple in the first town.

 

EDIT: Also wanted to add, starting a new game has not fixed it either. Mobs are still broken.

Edited by Emetherian
Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I have this exact issue. It happened for me after doing a Task for the Valian? Embassy (the task where you end up on a bridge?) and then, after wandering around of a little whilst deciding what to do after this quest, i went to Heritage Hill

All the enemy AI is broken, except wizards can still cast *some* spells on themselves.

*Spoilers*

 

-

However, when i got to the missing soldiers part, and spoke to one soldier before that combat started, he was unaffected (he attacked, moved around, used skills/powers) but the other 3 guards and the Ghost/Phantom/Spectre, whatever she was, were all broken.

 

-

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...