Jump to content
  • Sign Up
  • 0
Sign in to follow this  
SableShrike

(Spoiler) Persisting lag on the second floor of Lost Dues temple.

Question

On the way to rescue Oswald, I encountered noticeable lag/slowdown after visiting the second floor of the Temple.

 

Specifically this is worst in the room with the fungi and Dank Spores.  It is noticeably bad in there.

 

After a restart, I have no issues with the rest of the temple's performance.

 

I've got a Core i7 and a GTX 1070 all on newest updates, so something is definitely wonky with that room.  I run the game on High with no issues elsewhere.

 

Cheers!  Back to playing I go...

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi SableShrike,

 

Thank you very much for the post! Do you still have this problem in game after our latest patch 1.1? If so would you please add them so we can investigate the matter?

 

Kind Regards,

 

-Caleb


I like big bugs and I cannot lie...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...