Jump to content
  • 0

dg90807

Question

I've been playing PoE for a while now but constantly run into a problem where item icons sort of disappear (the item still exists but the icon is partially or completely missing.) I can move the item around in the inventory but unless I restart the game it remains missing. After restart, the problem starts up again after about 10-15 minutes.

 

Additionally, black/gray boxes will appear at random across multiple maps within the game. These boxes are not just on the map of the game but also appear in the game world. I can walk through them but it's like a large missing part of the landscape. I'm using an AMD R5 GPU with the latest drivers.

 

Am I alone in experiencing these issues? I've restarted the game multiple times to see if it is a corrupted saved game or something else but they keep cropping up.

 

Thanks

 

dg90807

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello dg90807,

 

Welcome to the forums and thanks for joining us! Could you please upload a screenshot of what you are experiencing? Are you playing through Steam? If so, please verify your game cache and see if that solves your issue. In your Steam library, right click Pillars of Eternity > Properties > Local Files > Verify Integrity of Game Cache. Let me know how that goes.

 

Thanks a bunch!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...