Jump to content
  • 0

Expansion doesn't show as installed after...


Combine

Question

Hi Opsidian

 

I bought the expansion last nite and downloaded all the newest patches (also the 1gb 2.0) and installed them with the expansion.

 

The expansion logo popped up in my right corner (didn't have time to actually venture into the expansion).

 

Im not sure if u can start directly from the expansion pack like Throne of Bhaal, if so I could not locate such option.

 

Anyway now this morning im starting up the game and it shows as not installed at the mini logo.

 

 

Regards

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

After reinstalling the expansion and restarting my computer it seems to working.

 

I haven't done any changes to computer since I installed teh game and shut down my computer last nite.

 

Btw. kudos for making the save game loads alot faster :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...