Jump to content
  • 0

Beta 2.0


Mereinid

Question

Hey all, here is the link that was not working, from my previous post, for the green artifacts that kept appearing in the game after I cleared the first level of the Lighthouse in Ondra's Gift, I was working on The Wailing Banshee quest. 

The artifacts appeared as soon all of the spirits were killed that spawned when the double doors shut.

The artifacts appear on every screen, even when you change areas, inside or out.

Hope this helps, thanks again.

 

http://s1143.photobucket.com/user/Mereinid/library/Pillars%20of%20Eternity

 

 

Luck & Loot,

 

Mereinid

Link to comment
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello, Mereinid.  Can you go ahead and verify the integrity of your game files and make sure your video card drivers are up to date.  If you are still experiencing this issue afterwards please upload a saved game and output log to Dropbox and post a link here so I can take a closer look.  Thanks for your patience and support during this issue.

- Refer to this thread if you are having trouble finding any information I requested http://forums.obsidi...eport-an-issue/

Link to comment
Share on other sites

  • 0

No need to thank me, I'm happy to help. My drivers are current for my 970GTX and the game files are good to go, I right clicked the name in my games list and verified them. 

Here is the link to Dropbox Saved game. I'm currently in Ondra's Gift in the Lighthouse on the Wailing Banshee quest.

 

https://www.dropbox.com/s/lzo543s3utrgto1/6023f2930dd3490ebbe524a80223ffa7%2011179764%20OndrasGift.savegame?dl=0

 

Also, there is something, that I just noticed this morning. I found a suit of magical light armor in the light house. Top floor. It was named armor, and padded. Anyway, I put it on my main character, she has it on in the saved game I believe. Anyway, I enchanted it with +1 Dex. My Dex on my character, does not change whether it's on or off. The bonus should move her Dex to 17, but she does not increase when donning the armor. You should be able to see this once you load up the save game.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Elliott! Ok the artifacts are gone, I just reloaded back into the game, the same exact save file I sent you, they are gone now. Only thing I did was verify the integrity files, I haven't even restarted the steam client. I'm in the game right now and looking at the spot where the artifacts were last night, well early this morning, and took the screenshots of. 

 

They aren't there.

 

*grrr*

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...