Jump to content
  • 0

Port Maje Infinite Load Time


hansvedic

Question

I have an NVIDIA 1050 MaxQ graphics card, and every time I go to Port Maje, it doesn’t load; the load time takes forever.

I’ve tested different saves, same thing happens. All saves were going to Port Maje for the first time.

Any thoughts or help debugging this? I really want to get back into Deadfire.

 

EDIT: I am trying the advice on settings from the NVIDIA card topic. Hopefully this fixes things. Do I need to download the external software for frame rate capping, or can I use the in-game setting?

EDIT2: unfortunately, the fix mentioned in the Issues with NVIDIA graphics cards doesn’t seem to be fixing the issue.

EDIT3: I've tried uninstalling and reinstalling, verifying integrity of game files (no issues detected), and verifying integrity of my RAM (no issues detected).

 

Any suggestions would be appreciated. I can’t progress the game, and it’s very upsetting.

 

output_log.txt DxDiagforDeadfire.txt

Kalel (DeadfireArchipelago) (ca428d33-1714-420f-8196-08f995c7d446) (LAX-123ABCDEFGHI) (917196893).savegame

Edited by hansvedic
Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...