Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
durbal

Spellbinds disappearing

Question

I got a shield with Minor Spellbind: Winter Wind (yeah, really awesome) and it had 3(!!!) uses per rest.  But it doesn't reset correectly, because after resting they didn't appear.  I then unequipped it and re-equipped -- nothing.  Then I exited the client and re-loaded and they weren't there.  Then I zoned and they showed up.

 

Now I have a rod with Minor Spellbind: Restore Minor Endurance and the spellbind disappeared on this as well (without even using it).  I'm going to try to figure out the method to correct this so hopefully you guys can track down the cause of the bug.  So far it seems to only be occurring on weapons.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

If you figure it out, let me know. I have a couple spellbind items that work 100%, and a couple that never work as far as I've been able to tell (a staff with restore minor endurance has never worked)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...