Jump to content
  • 0

Missing (pink) textures since patch when sneaking / shadows


GreenGemsOmally

Question

Since the patch, whenever there is a transparency effect (like shadows on armor, while sneaking, etc.) the effect is colored bright pink. I've tried verifying the game files on steam, updated my video driver and messed with all the graphics options and nothing has worked. I had this problem when I had first installed the game on release day, and it was fixed when I turned off v-sync. Now, it happens regardless of what I do.

Any suggestions?

Here's the DxDiag info:
 

Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.150202-1526)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: P55A-UD3
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: Intel® Core i5 CPU         750  @ 2.67GHz (4 CPUs), ~2.7GHz
Memory: 8192MB RAM
Available OS Memory: 8188MB RAM
Page File: 4294MB used, 12078MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode

Screenshots of the problem: http://imgur.com/6Cptnf6 (There are two screenshots in that album, I couldn't upload them for some reason.)
 
 
Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I am experiencing the same problem. Here are some pictures of mine.

 

http://imgur.com/S3zTFu9,gakS7TB

 

Seems like a shader error. Something todo with the specific driver or graphics card?

 

 

  Operating System: Windows 7 Professional 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130828-1532)

           Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
       System Model: To be filled by O.E.M.
               BIOS: BIOS Date: 05/11/12 17:18:05 Ver: 04.06.05
          Processor: Intel® Core i5-3570 CPU @ 3.40GHz (4 CPUs), ~3.8GHz
             Memory: 16384MB RAM
Available OS Memory: 16346MB RAM
          Page File: 10203MB used, 22487MB available
        Windows Dir: C:\Windows
    DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
   User DPI Setting: Using System DPI
 System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
    DWM DPI Scaling: Disabled
     DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode

 

Full dxdiag file - http://pastebin.com/00iBE4Bs

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...