Jump to content
  • 0

Couple of Bugs I've Noticed


drholson

Question

Bug #1: Tutorial scroll sound stuck in continuous loop

 

I'm not sure how to consistently replicate this issue, but it occurs when a tutorial message pops up and then closes on its own. The sound of the scrolling rolling up gets stuck in an endless loop. It may occur when the message is allowed to time out on its own.

 

Bug #2: New party members not following custom formations

 

This one is easier to replicate because it happens when you acquire a new party member while using a custom formation. The new party member does not go where they are intended to go as displayed in the new formation, but a work around to fix this is to use one of the default formations for a moment then switching back to the custom formation.

 

For some reason I was not able to upload anything to this post so here is a link to my player log and the dxdiag information:

 

https://www.dropbox.com/s/67jqd27w8gse7y7/Pillars_Info.zip?dl=0

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...