Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
trolf

Black screen during cutscenes

Question

I have installed AP on a Windows XP 32 bit PC (drivers up to date), and my problem is that I can't see the videos and cutscenes.

 

At startup, after Sega and Obsidian logos, I hear a gunshot and the screen goes blank. If I click my mouse or press some keys and wait a bit the menu screen will show up.

 

If I press credits I see the mouse pointer, which will not move, but after right click I am returned to the menu screen.

 

If I start a new game I won't see any videos but after a while I can see Thornton waking up on a hospital bed and I can play normally.

 

That is, everything else works except the cutscenes / videos. I tried installing ffdshow codecs but that didn't help. Any ideas?

 

edit: Oh and I'm using Radeon 4870 (but I guess that isn't the problem as the game itself works).

Edited by trolf

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...