Jump to content
  • 1

After the recent 9GB update POE1 stopped working...


Question

Posted (edited)

I have Pillars of Eternity - Definitive Edition installed from Epic Games and I was playing it and all but after the recent 9GB update the game is not working anymore, I'm getting this error:

Error.png.6e80bbf3663f0b5ed27c62021108c408.png

I even updated my GPU driver just now to the latest version: Nvidia v466.27 and I'm still getting that same error. I was pretty far ahead on this game already and I don't want all those hours I poured into the game to go to waste. Any help is appreciated.

This is my system specs:

  • [CPU]: Intel Core i7-4790K 4.0GHz
  • [GPU]: EVGA GeForce GTX 970 Superclocked ACX 2.0 4GB GDDR5
  • [PSU]: EVGA SuperNOVA G1 1000W (80 Plus Gold)
  • [RAM]: Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz
  • [MOBO]: MSI Z97-GAMING 5
  • [PC CASE]: ENERMAX Ostrog GT (Red)
  • [CPU FAN]: Cooler Master: Hyper 212 EVO
  • [OPERATING SYSTEM]: Windows 7 SP1
Edited by xZabuzax
Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...