Jump to content

Strange "glitch"


Recommended Posts

Well it all started when I got a new graphics card, I was running the game with no problems (except for the blue screen of death, but that problem was resolved), but I tried switching graphics cards (in an attempt to halt the aforementioned blue screen of death). I had recently landed on Telos, later that day I switched graphics cards. When I tried to play the game (as well as NWN) I just get a black screen after the it shows the company names. So I switched back to my other graphics card (the one I mentioned at the start of this post and I still get the black screen. I have tried reinstalling and updating but the black screen just comes back. Any suggestions?

 

By the way I am using well over the recommended hardware.

Link to comment
Share on other sites

Well it all started when I got a new graphics card, I was running the game with no problems (except for the blue screen of death, but that problem was resolved), but I tried switching graphics cards (in an attempt to halt the aforementioned blue screen of death). I had recently landed on Telos, later that day I switched graphics cards. When I tried to play the game (as well as NWN) I just get a black screen after the it shows the company names. So I switched back to my other graphics card (the one I mentioned at the start of this post and I still get the black screen. I have tried reinstalling and updating but the black screen just comes back. Any suggestions?

 

By the way I am using well over the recommended hardware.

I cant answer your question but you may want to move this to another forum. Youd probably get more answers regarding the tech stuff.........just a thought. :blink:"

If money is the root of all evil.....why is the world not destroyed?

Link to comment
Share on other sites

Yeah but it worked before, I don't see why it would work for a week and then when I put it back in after it was removed for a day it wouldn't. Also I only have this problem with NWN and KOTOR 2 every other games works perfectly.

Link to comment
Share on other sites

That happens to me a lot when it loads the menu or sometimes after movies or area screens. All I ever do to fix it is go to the desktop (start-d) and then click on the icon on the taskbar to re-enter game. Then the screen is usually back to normal. If this is a hardware problem that might not work, though...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...