Jump to content

Recommended Posts

Unfortunately after updating to the latest 0.3.0 my game is nearly unplayable. The performance started off just fine but after about 2 minutes the game suddenly fluctuated performance. Frame rates would drop as low as 12fps. Prior to update game was locked in at 60fps with no slowdowns. Now I can't even look at the menu without seeing a major delay. This is concerning because I can't play the game this way at all. This stinks 😞

Perhaps it's over-spawned Aphids? I noticed many more Aphids all over the place now. Nah, tried a new game and same issue. 

Edited by RazielDERF
Typo
Link to post
Share on other sites

I haven't seen any performance issues on the Xbox, game play is just like before, other than i can't build anything on my bases but utilities and such, and i have to fight bugs in really crazy locations.  

                                                

Xbox One X

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...