Jump to content

Recommended Posts

When I select a lean to from the build menu the "blueprint" doesn't show up in the world, then shortly thereafter my game crashes.  At times if i deselect the blueprint, and try again, it will appear but the game will still crash within approx. one minute.  My co-player (on Xbox One X) also noticed this same issue on their end whilst playing on my server (PC - AMD Ryzen 5 3600x processor, AMD Radeon RX 5700 graphics),  which in turn also crashed my server.  Only noticing this issue in the last few days, we have tried reverting back to an older save from a few days prior to noticing the issue.  Alas this was to no avail.  The server continues to crash for the same reason.  

Desperately awating a new update.... 

- Jason

Link to post
Share on other sites

Hey Jason,

Thanks for reporting this crash. Would you be able to send the save closest or one one that crashes? You can send that to Support.obsidian.net for us to investigate. Otherwise I'll get this added with the info and PC specs you've provided

I like big bugs and I cannot lie...

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...