Jump to content

Recommended Posts

Hello,  I recently purchased the Outer worlds.

In addition to the screen attached, I am running  6GB ASUS Prime Nvidia 1080 as my graphics card.

 

I am experiencing the frame rate drops that others are experiencing alongside stuttering and overall bad performance. In addition to this, after I create my character and my mission pod lands, the game freezes and I am stuck at my current screen with audio playing in the background. I haven't been able to even move my character. I can run most games at ultra or high settings with ease, so I think there is certainly something wrong.

 

I am really excited to play this game, but this bug prevents me from doing anything.

I would really appreciate the assistance!

PC INFO.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, unbread_anus

I'm sorry for the performance issue you have run into. We have our development team looking into it and hope to have a fix for it shortly. In the meantime, to expedite your request, you can send an e-mail to our publisher, Private Division at support@privatedivision.com. This will get your issue into their queue and allow us to prioritize requests to ensure the fastest possible turn around time.

We apologize again and thank you for your patience while we work to resolve the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...